Project Description

„Nemám ráda hnědou a nechci žádné kolejničky, blbě se udržují. Víte, mám ráda zelenou. Jo a záchod musí zůstat tam, kde je. A manžel chce co největší sprchový kout, ale nechce vaničku. Žebřík taký musí zůstat tam, kde je, nebudeme ho měnit. Jediné co můžete, je posunout okno kam chcete.“ Tak to jsem mi ulevilo. Už jsem to totiž začala vzdávat. Koupelna velikosti menší komůrky se měla nafouknout do obrovských rozměrů a splnit všechna přání. Kouzelnice nejsem, ale výsledek se líbil. Atypický sprchový kout vyřešil problém umístění topného žebříku a přitom velikostně splnil požadavek investora. Bojler se schoval do skříně, která zároveň slouží jako úložný prostor. Záchod zůstal tam, kde byl. A už se tam nic nevešlo :) .

Původní stav koupelny

 

Vizualizace Zelené koupelny